Hallituksen korjattu muutosesitys säännöistä

Hallitus on päättänyt kokouksessaan 22.8. esittää ohessa olevaa dokumenttia hallituksen muutosesitykseksi killan säännöistä.

Hallituksen muutosesitys säännöistä

Muutosesitys on aiemmin melkein täysin identtisenä hyväksytty keväällä kahteen otteeseen kiltakokouksissa - postaus tästä löytyy täältä. Alkuperäinen esitys lähetettiin Patentti- ja rekisterihallitukselle kokousten jälkeen ja se hylättiin pienen virheen takia. Uuteen, tähän postaukseen linkattuun muutosesitykseen on tehty seuraava PRH:n korjauskehotuksen mukainen muutos:

Artiklan 8 § kohta: “Jäsen, joka on velvollinen maksamaan jäsenmaksua, katsotaan eronneeksi killasta kauden päättyessä mikäli hän ei ole maksanut seuraavan kauden jäsenmaksua.”
Muutetaan seuraavanlaiseksi: “Mikäli jäsen ei maksa jäsenmaksuaan kuukauden kuluessa jäsenmaksukauden alkamisesta, hänet katsotaan eronneeksi.”

Mitään muita muutoksia keväällä kiltakokouksissa hyväksyttyyn muutosehdotukseen säännöistä ei ole tehty.

Muutosesitys on tarkoitus hyväksyä ylimääräisissä kiltakokouksissa 6.9.2023 sekä 22.9.2023 killan uusiksi säännöiksi. Kokouskutsu ensimmäiseen ylimääräiseen kiltakokoukseen on lähtenyt tänään 22.8. jäsenistölle sähköpostitse, ja kutsu toiseen ylimääräiseen kiltakokoukseen lähetetään myöhemmin.

Kun säännöt on hyväksytty kahdessa peräkkäisessä kiltakokouksessa ja PRH on ne hyväksynyt, ne käännätetään englanniksi ammattikääntäjällä.

Kysymyksiä? Kommentoi tähän Forum-postaukseen tai lähetä Telegramissa puheenjohtajalle @kuningasaino