Yrityssuhteiden toimintasuunnitelma

Yleistä

Yrityssuhdetoimikunta toimii siltana yrityksien ja killan sekä sen jäsenten välillä. Toimikunnalla on monia tärkeitä tehtäviä, mutta tärkeimmät ovat killan toiminnan mahdollistaminen varoja hankkimalla ja killan jäsenten ja yritysmaailman kynnyksen madaltaminen. Toimikunta pitää huolen killan sopimuksista yrityksien kanssa ja järjestää excursioita ja rekrytapahtumia.

Tavoitteet ja suunnitelmat

Tänä vuonna toimikunta pyrkii ylläpitää voimassa olevia sopimuksia ja pyrkii jatkamaan niitä seuraavaksi vuodeksikin. Toimikunta pyrkii myös luomaan uusia suhteita monipuolisiin yrityksiin, jotka toimivat jäseniä kiinnostavilla aloilla. Tässä tavoitteessa olemme jo päässeet alkuun luomalla jo yhteistyötä Accenturen ja Thermo Fisherin kanssa.

Jäsenille on suunnitelmissa järjestää monimuotoisia tapahtumia yritysten kanssa mm. excursioita, rekrytapahtumia ja rennompia aamupala hetkiä kiltahuoneella. Yritämme tänä vuonna saada killan jäseniä aktiivisemmin mukaan yrityksien kanssa järjestettäviin tapahtumiin.

Seuraava iso UraTiKAS -tapahtumaa vastaava tapahtuma on Yritysbrunssi. Yritysbrunssi järjestetään syyslukukaudella ja pyrimme soveltamaan UraTiKAS -tapahtuman oppeja.