Hakemus varttitoimikunnan puheenjohtajaksi

Hyvät kiltalaiset!

On täysin yllättäen se vuosi, jota seuraavana vuonna on enää vuosi killan 25-vuotisjuhliin. Hallintohallituslaisena luonnollisesti unohdin asian toimikuntaesitystä valmistellessa, mutta nyt hakemuksia luettuani muistin, että sydämeni sykkii tapahtumille. Stimulantin hommat näkisin mielelläni jonkun vetreämmän käsissä, mutta valmisteluja voi vuoden verran tehdä jo isoa vuotta varten.

Lisävuosi AS:n (vai mikä meidän nimi sitten onkaan) 25-vuotisjuhliin mahdollistaa jonkin suuremman projektin huolellisen suunnittelun ja mahdollisen rahankeruun. Lisäksi olisi hyvä valmistella yrityssuhteille sponsorointimahdollisuuksia, kuten myös yhteistapahtumia muiden kiltojen kanssa. Iso juhlavuosi on myös erinomainen tilaisuus tuoda killan uusi brändi näkyväksi.

Varttitoimikuntaan ottaisin mielelläni 5-10 päätä, joiden kanssa miettisimme jokaista kiinnostavat osa-alueet läpi ja tekisimme huolelliset suunnitelmat, joita vuoden 2023 stimulaatiotoimikunta voi meidän avustuksella toteuttaa.

Kysyttävää? @Hulina

Kilta CV
IE ja rahis + stigutoimari, smurffi, dokumentoija, abisintti, depressantti

12 Likes

Moi Helena, huippua et haet ja kiva et juhlavuotta ajatellaan jo näin aikaisin!

Oikeastaan toimikuntateknisiä kyssäreitä mul mielessä:

Millaista toimikunnan vastuujakoa olet miettinyt?

Ootko miettinyt tuleeko toimikunta siis jatkamaan 25 juhlavuonna eli 2 vuotta vai tuleeko silloin eri vetäjät?

Kvartaalistimua innolla odottaen,
Rege

Moi Rege ja kiitokset kysymyksistä ja paremmasta toimikunnan nimestä!

Eli kvartaalitoimikunnassa olisi seuraavia rooleja:

  • Puheenjohtaja joka pitää säännölliset kokoukset ja huolehtii tehtävien suunnitelmien laadusta sekä on yhteydessä hallitukseen
  • Yrityssuhteet suunnittelee juhlavuonna myytävät kokonaisuudet ja etsii yhteistyössä yrityssuhdemestarin kanssa kiinnostuneita yhteistyötahoja
  • Bileet miettii mitä bileitä juhlavuoden aikana on sekä valmistelee itse kvartaalistimua (esim. varaa tilat)
  • Visu huolehtii, että juhlavuodesta tulee huolitellun ja uuden brändin mukainen sekä miettii merchiä
  • Rahat kilpailuttaa siis aivan kaiken että saadaan kaikki mahdollinen siisti mitä halutaan
  • Spektaakkeli suunnittelee ainakin yhden ison ja yhden pienen spektaakkeelin juhlavuodelle (vrt. Lintsi 2018)

Tarkoituksena ehdottomasti siis, että kenenkään ei tarvitse yksin miettiä asioita, mutta vastuuta silti jaettu, jotta päästään tavoitteeseen eli huolella suunniteltuun juhlavuoteen.

Suunnitelmat koostetaan yhdessä ja niiden pohjalta mietitään myös millainen Stimulaatio-toimikunnan rakenne tukisi juhlavuoden toteutusta.

2022 kvartaatlitoimikunta ei automaattisesti jatka vuonna 2023, mutta sen tulee tukea vuoden 2023 Stimulaatio-toimikuntaa tarvittaessa (olla tavoitettavissa kysymyksille).

Terkuin, Hulina

2 Likes