Hakemus Stigulanteiksi 2022

Morotsello se ois Ville ja Henkka. Tulevat stigulantit. Stigukulttuurimme on joutunut vaaraan viime vuoden aikana, joka johtuu stigutoimikunnan puutteesta. Nyt on kuitenkin valoa tunnelin päässä kun kiltamme päätti toimikunnan uudelleenperustamisesta. Se oli meidän ideamme, toimimme ikään kuin stickermessiaina. Koska meillä oli kunnia ehdottaa toimikunnan uudelleenperustamista, on meillä nyt myös kunnia hakea sen valtaistuimelle.

Meidän vaalilupauksemme

Lupaamme kautta tg:n ja stickerin että tulemme ylläpitämään ja edistämään kiltamme boheemin urbaania stickerkulttuuria sekä pakottamaan sitä muillekki opiskelijoille ympäri maan. Tähän meillä on käytössämme järeät aseet. Tulemme järjestämään myös kaikkien lempi bileet, Stigulaation sekä visionamme olisi luoda myös Stigutoimikunnalle oma haalarimerkki, joka tulee kaikkien saataville. Aiomme tietenkin luoda myös paljon stickerpäkkejä. Ottamalla meihin yhteyttä voimme luoda stickereitä halukkaille, muuten joudumme luomaan niitä haluttomille.

Olemme jo koko kiltauramme pakottaneet stickereitä kanssaopiskelijoille, joten olemme täysin päteviä ja oikeita jätkiä jatkamaan tätä roolia.

Meidän voimalla nousee killan stickerkulttuuri mudasta maailmankartalle, jos maailmankartta tarkoittaa Otaniemen karttaa. Alta löytyy meidän vakuuttavat CV:t

Villen kilta CV:

ISO 2021, hyvä jätkä @Villunen

Henkan kilta CV:

ISO 2021, kans hyvä jätkä @henkka123cool

7 Likes

iha ok, mut ootko kattonu stigutoimikuntaan hakemuksen himo kostee stigutoiminnantarkastaja :smiley: siinä esiintyy koko vanhus perhe
eli myös lassi ihalainen stigulantti '20 fanit saavat itkeä ja itekttäähän se tietty myös vaikka lassin kuluneet pakotukset ja muut :smiley:
kannattaa rekryy nopee

Lassin kilta CV: AS:n pahin kusipussi 2017-2021

ps. MP sigma grindset meemistä?

6 Likes