Hakemus killan isännäksi ja emännäksi

Hei moi!

Täällä kirjoittelee kaksi MinIEnsiä Kiira ja Laura. Meitä keittiö kutsui jo fuksivuonna, ja intomme tapahtumien järkkäilyyn on vain kasvanut siitä lähtien. Haluamme nyt ryhtyä tositoimiin, ja olemme valmiina astumaan killan hallitukseen emäntänä ja isäntänä.

Varsinkin sitsit ovat hyvin lähellä sydäntämme, ja mielestämme ne ovat hyvin tärkeä osa teekkarikulttuuria. Haluamme vaalia sitsien perinteitä, sekä tuoda pöytään uusia ideoita. Pyrimme jatkamaan nykyisten IE:idemme mahtavaa työtä ja pitää huolen siitä, että kiltalaiset, ja erityisesti tulevat fuksit, pääsevät jatkossakin kokemaan sitsihenkeä laulaen ja juoden.

Meiltä löytyy sekä halua, että taitoa juottaa ja ruokkia nälkäistä sitsikansaa. Haluamme pitää huolen siitä, että hauskanpidon ohella tarjolla on myös laadukasta syötävää sekä juotavaa. Sekä siitä, että tapahtumissa tarjoillaan jatkossakin kasvispainotteisia ruokia. Tavoitteenamme on päästä toteuttamaan monipuolisia menoja, kuten hauskoja teemasitsejä sekä muuta rentoa illanviettoa.

Odotamme innolla mitä tuleva vuosi mahdollisena IE-parina tuo tullessaan!

Kiira ja Laura

TL;DR

Kuka?
Kiira Metsoila

Mihin?
AS:n Emännäksi

Miksi?
Sitsailu on hauskaa, mutta keittiössä on parhaat bileet!

Kilta-CV:
2021: MinIEns, VastuuISO


Kuka?
Laura Häkkinen

Mihin?
AS:n Isännäksi

Miksi?
Rakkaudesta lajiin <3

Kilta-CV:
2021: MinIEns, Depressantti, ISO


Meidät tavoittaa TG:ssä: @kiiraiitu ja @laurtzz

12 Likes