AS:n yhdenvertaisuussuunnitelma

Moikkelis!

Brändityöryhmän yksi tavoitteista oli luoda killalle yhdenvertaisuussuunnitelma ja tässä olisikin siitä nyt ensimmäinen kaikkien luettavissa oleva versio. Tarkoitus olisi saada tää dokkari hyväksyttyä kiltakokouksessa viralliseksi killan paperiksi! Suunnitelman alussa on vähän avattu sitä että mitä sen dokumentin on tarkoitus olla ja mitä yhdenvertaisuussuunnitelmalla tarkoitetaan.

Suunnitelma: https://docs.google.com/document/d/1lYpeJA8hdBc05H7LSRI56Pa2uGXVlthVz1i9kgsDCxg/edit?usp=sharing

Tiivistettynä kyseessä on siis nimenomaan suunnitelma, jota voi käyttää ohjeena, perustella esim. joitakin toimintatapoja ja käyttää materiaalina toimarikoulutuksissa. Tämä ei ole kiltalaisia mihinkään sitova tai velvoita killan jäseniä toimimaan ehdotetuilla tavoilla! Nimenomaan luodaan pohjaa yhdenvertaiselle toiminnalle ja keskustelulle.

Koska tää ois koko killan yhteinen suunnitelma, kommentit/rakentava palaute/muutosehdotukset/kyssärit jne. ois tässä vaiheessa enemmän kun tervetulleita! Mielellään siis, jos on esim. muutosehdotus niin olisi kiva kuulla että miksi, jotta voidaan myös oppia tästä keskustelusta. Asiasta voi keskustella täällä, AivanVirallinen-kanavalla tai laittaa esim. mulle viestiä TG:ssä (@toinenbiletirre), jos ei halua julkisesti kommentoida jotakin asiaa :slight_smile:

Hauskaa kesää kaikille! <3

2 Likes